De zomer is weer in aantocht en dat betekent dat wij als verloskundigen ook op vakantie gaan.

Daarom hebben we twee leuke waarneemsters gevonden die ons vanaf nu in beide teams komen ondersteunen.

Riske kennen sommigen nog van haar stage, zij zal een paar dagen bijspringen in beide teams.

Anne-Berte zal voornamelijk in Team Asklepios werkzaam zijn.

Hieronder stellen de dames zich aan jullie voor.

 

Riske

Hallo (aanstaande) ouders,

Allereerst gefeliciteerd met de zwangerschap of geboorte van jullie kindje!

Begin dit jaar (februari en maart) heb ik stage gelopen bij verloskundigenpraktijk Barneveld. Inmiddels ben ik afgestudeerd en zal komende periode wat diensten en spreekuren draaien voor verloskundigenpraktijk Barneveld.

Doordat ik stage heb gelopen bij deze praktijk kan ik goed aansluiten bij de werkwijze die jullie kennen. Zijn er andere dingen waar ik rekening mee kan houden, laat dit dan gerust weten.

Ik zie er naar uit om aan de slag te mogen en jullie (opnieuw) te mogen ontmoeten!

Riske

 

Anne-Berte

Beste cliƫnten en partners,

Mijn naam is Anne-Berte van der Velde en ik kom vanaf juli het verloskundige team in Barneveld versterken. Iedereen wil graag wel eens met vakantie, dus gedurende de zomer periode help ik mee dit mogelijk te maken voor het verloskundigen team.

Ik kom zelf uit het hoge noorden (Friesland) en heb daar het grootste deel van mijn leven gewoond. In 2013 ben ik afgestuurd aan de verloskunde academie en ben ik enthousiast als verloskundige aan de slag gegaan. Na een aantal jaar te hebben gewerkt, heb ik een pauze genomen en ben ik voor een periode naar Amerika vertrokken. Van dit avontuur ben ik net terug gekomen en nu heb ik het voorrecht om weer als verloskundige aan de slag te gaan! Ik heb heel veel zin om jullie bij te staan de komende periode.

Mijn focus als verloskundige is om me in te zetten voor jullie wensen en deze mogelijk te maken. Mijn wens is dat jullie als zwangere en partner een zwangerschap en bevalling hebben waar je goed op terug kijkt. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes, Anne-Berte

 

Waarneemsters voor de zomer!