Volgende week zal een eerste jaars studenten van de verloskunde opleiding in Rotterdam een weekje meelopen.

Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Mocht je toch nog vragen of bezwaar hebben bij haar aanwezigheid geef dit dan gerust bij ons aan!

 

Beste (aanstaande) ouders,

 

Ik ben Alien Sloof en ben 18 jaar oud. Ik ben verloskundige in opleiding aan de Hogeschool Rotterdam en ben net begonnen aan mijn eerste studiejaar.

In de periode van 1 oktober t/m 5 oktober zal ik stage lopen. U kunt mij tijdens deze periode tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Indien u hier bezwaar tegen hebt, kunt u dit natuurlijk altijd aangeven. Ik heb ontzettend veel zin in mijn stage!

 

Ik wens u een fijne zwangerschap en bevalling toe en hopelijk tot ziens!

Volgende week een student bij Team de Burgt