De geboorte van nieuw leven is een groot wonder waar wij met respect mee omgaan en het als een voorrecht beschouwen daarbij aanwezig te zijn.

Tijdens de zwangerschap willen we samen met jullie de a.s. ouders een vertrouwensrelatie opbouwen waarbij we een team gaan vormen zodat jullie later met plezier kunnen terug kijken op deze intensieve en spannende periode van jullie leven.

Wij zetten onze professionaliteit en deskundigheid in om de geboorte van jullie kindje zo goed mogelijk te begeleiden, daarbij rekening houdend met ieders persoonlijke wensen en behoeftes.

Zorg(t) voor moeder en kind

Geregeld zullen we tijdens de begeleiding zorgvuldige controles uitvoeren om mogelijke problemen tijdig te onderkennen en de juiste zorg in te zetten. Tijdens deze controles willen we voldoende tijd en persoonlijke aandacht geven om te luisteren naar je ervaringen en wensen.

Wij blijven ons verbeteren voor de beste zorg voor jou en je kindje

Deskundigheid mag je van al onze verloskundigen verwachten, daarnaast maken we gebruik van ieders kennis en kunde op de verschillende specifieke aandachtsgebieden zoals echografie, uitwendige versie, screening en preconceptioneel advies. Waarbij we ook een goede samenwerking hebben met andere zorgverleners zoals huisartsen en gynaecologen.

Middels het volgen van symposia, nascholing en intercollegiale toetsing blijft onze kennis en kunde up-to-date en zijn wij geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep van verloskundigen, de KNOV.

Tevens zijn wij gecertificeerd met het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding wat ouders de garantie geeft op goede informatie voorziening, protocollering en praktische begeleiding bij borstvoeding. Vanzelfsprekend krijgen ouders die kiezen voor kunstvoeding daarin ook optimale begeleiding.

Klachten

Als je klachten hebt over onze dienstverlening kun je hier lezen wat je kunt doen.

Ons werkgebied

Het werkgebied van de Verloskundigen Barneveld is Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Garderen, Stroe, Terschuur en Zwartebroek