Zodra je zwanger wilt worden, of al bent, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Op deze pagina vind je snel wat je zoekt. Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Advies vóór de zwangerschap

Als je zwanger wilt worden is er een aantal zaken waarop je kunt of moet letten. Op deze pagina vind je alle informatie over onderwerpen die te maken hebben met zwanger worden, zoals het gebruik van foliumzuur en de invloed van jouw gezondheid als moeder op jouw kinderwens.

Advies tijdens de zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap kun je op een aantal dingen letten. Op deze pagina vind je de aandachtspunten voor tijdens je (vroege) zwangerschap, zoals het gebruiken van vitamines en informatie over de bekkenbodem.

Bijeenkomsten tijdens de zwangerschap

Verloskundigen Barneveld organiseert verschillende bijeenkomsten waarin je uitgebreide informatie en voorlichting krijgt. Kijk op deze pagina naar het aanbod, we ontmoeten je graag!

De eerste afspraak

In de negende week na de laatste menstruatie heb je een eerste afspraak met één van onze verloskundigen. Op deze pagina lees je wat er allemaal aan bod komt tijdens deze kennismaking.

Prenataal onderzoek

Veel aanstaande ouders vragen zich af of hun kind wel gezond zal zijn. Als zwangere vrouw heb je in Nederland de mogelijkheid om voor de geboorte je kind te laten onderzoeken. Op deze pagina vind je alle informatie over de prenatale screening.

Echoscopie

Tijdens de echo’s kunnen we veel vertellen over jouw kindje. Op deze pagina lees je meer over de echoscopieën bij Verloskundigen Barneveld.

Controle

Zwanger zijn is een hele bijzondere gebeurtenis die gepaard gaat met veel lichamelijke en emotionele veranderingen. Op deze pagina lees je hoe wij je zoal begeleiden tijdens je zwangerschap.

Aanmelden eerste controle